четвъртък, 24 май 2012 г.

Анджелина за Били Боб: Той беше истинската ми любов

Парче от сватбената си торта на принц Уилям и съпругата му Катрин ще бъде продадено на търг. Очаква се печалбата да надхвърли сумата от хиляда паунда, а началната цена на парчето е 100 паунда. Търгът започва в четвъртък, на 3 май, само няколко дни след годишнината на Уилям и Катрин.

Парчето е от осеметажната плодова торта, част от която беше сервирана на близките роднини и приятели на кралската двойка по време на официалния обяд, даден от Елизабет Втора в чест на младоженците. Остатъкът от сладкиша, който в момента се съхранява при специални условия в Бъкингамския дворец, е дело на сладкарката Фиона Кеърнс и е истинско произведение на изкуството.

Единственото нещо, което все още остава тайна, е кой е мистериозният продавач на сладкиша. Според организаторите на търга това е първото парче от тортата на Уилям и Катрин, което се предлага за продан, и именно заради това се очаква интересът към него да е огромен.

Етикети: Двойка, Пари, Сватба
Още за: Кейт Мидълтън, Принц Уилям

Коментари (0)напишете коментарНовини за Принц Уилям Интервюта с Принц Уилям

Още по темата Статии Принц Уилям отложи сватбата Пинк: Принц Уилям е упорит задник Джуд Лоу: Влюбен съм в Робърт Дауни Джуниър Гаджето на принц Уилям отряза Кралицата Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар