четвъртък, 28 юни 2012 г.

Вивиен и Нокс тъгуват за майка си Анджелина

Анджелина Джоли явно е занемарила семейството си докато траят снимките на новия й филм Maleficent, коментират световните медии.

Децата й, и по-специално най-малките - близнаците Вивиен и Нокс, толкова тъгували за майка си, че я посетили на снимачната площадка, за да могат да прекарат няколко часа с нея.

Хлапетата бяха щракнати да разглеждат снимачния сет, докато чакали майка им да се освободи. След като тя отишла при тях, Вивиен и Нокс не се отделили от нея. "Двамата просто грейнаха като видяха Анджелина, толкова бяха щастливи да бъдат с нея", коментирали с умиление хора от екипа на продукцията.

"Сигурно и на Анджи не й е никак лесно да бъде далече от децата си. Тя често говори за тях с колегите си и не крие, че се чувства виновна, че не им отделя достатъчно време напоследък", добавил приближен на звездата.

сн. Flynetpictures.net

Етикети: Дете, Емоции, Звезда, Семейство
Още за: Анджелина Джоли

Коментари (0)напишете коментарНовини за Анджелина Джоли Интервюта с Анджелина Джоли
Фенклуб на Анджелина Джоли Кой кой е?

Още по темата Статии Англичани не харесват Анджелина Джоли Анджелина Джоли ще участва в "Томб Райдър 3" В тялото на Анджелина Анджелина Джоли не понася да гледа филмите си Кой Кой е? Анджелина Джоли Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар