четвъртък, 28 юни 2012 г.

Бременната Ромина в перфектна форма

Актрисата Джесика Бийл очевидно ревнува годеника си - певеца и актьор Джъстин Тимбърлейк, от негова колежка, пишат британски медии. Тя дори го придружава на снимките на новия му филм Runner Runner в Пуерто Рико.

Едно от момичетата на Бонд - Джема Артънтън, си партнира с Тимбърлейк в продукцията, което дало повод на Джесика Бийл да ревнува. Според нейни близки, това е и причината тя да замине с Джъстин за Пуерто Рико - за да го държи под око.  След миналогодишната афера на актьора с колежкaтa му Мила Кунис, която започна точно по време на снимки, годеницата му станала изключително подозрителна, коментират познати на двойката. 

Звездите пристигнали в Пуерто Рико няколко дни преди самите снимки, под претекст, че Джесика иска да се разходят заедно из екзотичния град. Въпреки това, според очевидци днес бил първият ден, в който Джъстин изглеждал истински щастлив, и то точно когато бъдещата му съпруга не била покрай него, а той бил заобиколен от красавици по бански.

сн. FameFlynet.uk.com

Етикети: Актьор, Връзка, Годеж, Двойка
Още за: Джъстин Тимбърлейк

Коментари (0)напишете коментарНовини за Джъстин Тимбърлейк Интервюта с Джъстин Тимбърлейк
Фенклуб на Джъстин Тимбърлейк

Още по темата Статии Джъстин дари приятелката си с ценни бижута Разгорещени страсти между Джъстин Тимбърлейк и Риана Джъстин и Джесика заживяват заедно Джъстин и Бритни си налетяха Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар