сряда, 29 февруари 2012 г.

Български игри добре и цялостно 1: 1 с Унгария в първия мач на Симс

Холандия и Франция печелят derbitata в приятелски мачове-01 Mar

Любослав Пенев: ми момчетата са перфектно-29 fev

Борислав Михайлов: добър първи мач за Любо Пенев и Йънг-29 fev

Нов стил и autsajderska роля в дебют на Любослав Пенев начело на българо-29 fev

Ивелин Попов е първата и втора капитан на гражданите срещу Унгария 28-fev на Николай Михайлов

Националния отбор ще играе в три схеми за Любослав Пенев-27 fev

Любослав Пенев: Бербатов не е готов да се върне в националния отбор-24 fev

Българският национален отбор по футбол завършва 1: 1 срещу Унгария в приятелски среща в G′or. В своя първи мач под водачеството на Любослав Пенев капитан Ивелин Попов и останалите играе на приличен ниво, но направиха редица пропуски.

Създател избра тактиката, в която българите са разчитали на бързо, която показва излизане зад унгарската отбрана. Това довежда до 12 засадени, но също и за няколко снимки на чисти положения.

Пиърсън пусна Попов в горната част на атаката, зад притежателите са Кириленко и Христо Zlatinski. Първата добра възможност е за домакините, които са още в петата минута zatrudniha българи. Звездата на унгарците Balaš Džudžak центрове и Адам Salaj уволнен глава, но водещи символи пропусна гредата зад Николай Михайлов.

В 21-минутни дойде и най-добрата позиция на български език. След това изпълнете Гъргоров ъглов удар и Иван Иванов игра с разпоредбите на глава. Въпреки това топката е малко над вратата на Адам Богдан.

Българите е добре и да се организират атаки на бързо излизане. Основните трудности за тях в отбраната идва от активна игра на Džudžak от ляво. Унгарците поведе в 41-ата минута от Salaj. Адам Пинтър опит отдалечено въздействие, но Salaj спря бавна топка и напуска гол в наказателното поле, застреля точно, за да се справят с Chatman.

След почивката българите били по-добър екип. Бързо razigravaniâ в техните атака доведе до две гол възможности-преди Попов и Александър Тонев. Първо нападателят "Gaziantepspor" е получен от Светослав Дяков, само срещу Богдан, но да уволнен встрани. След това в 70-ата минута Тонев атака за топка и също, че директно в Богдан, но унгарски вратарят изби.

В следващата атака се повтаря ситуацията от целите на домакините, само че в фронт на техните врата. Poluzaŝitnik″t на "Левски" Владимир Гаджев издънки зле от далеч, Филипс имам в наказателното поле, но след удара му топката отиде минали дясното светлина.

Само сериозни ситуацията унгарци е в 59-ата минута, когато Кристиан Nemet е ограничават от Петър Занев в наказателното поле. Съдията, обаче, не пораждат глоба.

В 62-ата минута Пенев пусна Валери Божинов на Гъргоров. Нападателят на "Лече" включват добре. Той вкарва гол в 87-изравнителния минута, когато igraliât отлични Дяков, той се покаже правилно. Божинов, изпълнен с хубав влияние резервен вратар на унгарците Габор Kirali.

Следващата приятелски ръководител на българската е с Нидерландия на 26 май.
Български Любослав Пенев EmailFacebookTwitterZarčeEtiketi национален отбор национално футболно първенство по футбол селекционер спортни треньорът шампион на Унгария

Няма коментари:

Публикуване на коментар