сряда, 29 февруари 2012 г.

Холандия и Франция печелят derbitata в приятелски срещи



Франция nadigra екипи от Германия, от които ots″stvaha Лам, Бастиан Швайнщайгер и Марио G′otce и добре заслуженото победа. Гостите поведе с 2: 0 с отговорите на Оливие Žiru (21 ') и Флоран Малуда (69 "). В 80-s гол от Луи Саа панаир е отменена заради на засада. Германците дойде да се удари в разширението. След това след хубави нападение, Томас Мюлер представи Kakau и леторастите точно.

Европейски и световен шампион, Испания, ПЕЧЕЛИ с 5: 0 Венецуела. Андрес Иниеста (37 ') и Давид Силва (40 ') е удобен състав, водена от Висенте дел Боске. Втората половина е за Роберто Soldado. Напред "Валенсия" заби три гола и глоба МИС.

Италия загуби с 0: 1 от Съединените щати след гол на Клинт Демпси. Дания, който е съперник на български език в квалификацията за света през 2014 г, полупрозрачна с 0: 2 към Русия у дома.
EmailFacebookTwitterZarčeEtiketi Англия Венецуела Германия Европейско първенство Европейско първенство Испания Италия национален отбор национално първенство Съединените щати архитект спорт шампион на Холандия за футбол на Франция

Няма коментари:

Публикуване на коментар