вторник, 28 февруари 2012 г.

Димитър Пенев: Надявам се да бъдем по-свежи за мача с "Черноморец"

Боли) е в Алжир. Националните състезатели и те ще се присъединят. Но това е състава. В това студено време трябва да се харесваме взаимно", сподели Пенев относно представянето на играчите.

"Неприятно време, студено е. Терените, въпреки че е чисто, са изкуствени. Вече втора седмица играем на такива терени и е доста неудобно. Самите футболисти са малко сковани, малко пренапрегнати", добави той.

ЦСКА гостуват на "Черноморец" в неделя в среща от 17-ия кръг на А група, а Пенев се надява играчите да си починат и да бъдат достатъчно свежи за първия си официален мач за годината.

"Остават няколко дни до първия мач. Надявам се да бъдем по-свежи и желанието, и защитата на своите имена, и името на ЦСКА, за да бъдем готови", заяви треньорът на ЦСКА

Пенев пусна всичките си резервни футболисти в игра за третата част. На терена се появиха и двамата африканци Коне и Драме. Пенев сподели, че във сряда ще бъде решено кои от играчите на проби ще бъдат привлечени. 

"Утре е последен ден, в който ще решаваме. Виждате, че резервната скамейка не е много дълга. И Дюлгеров имаме го предвид към състава. По-важно за нас беше испанецът и най-вече румънецът

Няма коментари:

Публикуване на коментар