вторник, 28 февруари 2012 г.

Джей Ло е razgolila да natrie носа на джибри Антъни

Съгласно слухове Джей Ло, умишлено атакува oblâkla обличам с деколте на Оскар за natrie на върха на бившия си съпруг Марк Антъни. Toalet ″ t на латино диви obra ovaciite blâskavoto събитие, въпреки че не е за малки напред и не се разкрива на обществеността.

"По време на брака си с Марк Антъни Дженифър Лопес да obličaše много консервативно. Това е поради само за него, защото те са много s rdeše и ″ revnuvaše, където той облечени в нещо секси и razgoleno. Марк mrazeše факта, че жена му е sekssimvol и karaše следва да бъдат обхванати от петата глава. Сега тя връща t ″ pkano ", се счита, че на звездата приятели.

"Марк е много tesnogr ″ d и не можа да приеме, че Дженифър може едновременно да е секси и майка на децата си. За тези две неща са несъвместими. Това е primirâvaše, защото напрежението не иска в семейството. За щастие, Бракът им вече е минало и Дженифър е свободен да комфорт като тяхна заявка ", за да добавите družkite на Джей Ло.

Tags: Ex/a двойка, стил, WC
Повече за: Дженифър Лопес, Марк Антъни

Коментари (0) напишете komentarNovini за гроздови джибри Антъни интервюта с Марк Антъни

Други членове, Джей Ло финал в Дженифър Лопес триатлон става леля Дженифър Лопес прави планове за повече бебета звезди с биберони нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар