сряда, 29 февруари 2012 г.

СОФИ Маринова ще представи българската песен на Евровизия (завършени)

Десислава и СОФИ Маринова са повечето присъстващи български Евровизия песен конкурс-15 ânu

СОФИ Маринова ще представи българската песен на Евровизия. Довечера тя ходи гласуването между 12 Финалист и ще участва в финалите на конкурса, която тази година ще се проведе в края на май в Баку, Азербайджан.

Pobeditelkata става известна след гласуване на публиката и журито, резултатът от която е разкрито в края на концерта в зала 1 на НАЦИОНАЛНИЯ ДВОРЕЦ на КУЛТУРАТА. СОФИ Маринова се състезава с песента "Неограничено, текстът се главно на български език, но е pripev″t от любов" I love you "на няколко езика, (виж видео).

Победителят се отделя чрез гласуване на Академията, чийто председател е композитора Стефан Димитров и чрез гласуване на зрители. СОФИ Маринова събра 12 точки и sms-6910.

"Аз мислех на себе си, че ще излъжат ме и rodata не купуват достатъчно ваучери за обяд, да гласуват. Много съм щастлив. Искам да благодаря на сина си Лоренцо. Той казва: МАЙКА, Господ е с прекланя ", pros″lzenata този дял СОФИ Маринова веднага след обявяването, който ПЕЧЕЛИ.

Вторият остава друг известен като поп фолк певица, Десислава, което налага ново изображение и псевдонима Dess. Тя участва с песента "любовта Е жив и win 10 точки и 3730 sms а. Полуфинали през януари Десислава е първо, следвано от СОФИ Маринова.

Други изпълнители, които днес се състезава на българския финала са:
-Група 5-нови шанс за по-добър живот
-Вяра Pantaleeva-"Вяра"
-Цветелин Атанасов

Няма коментари:

Публикуване на коментар