петък, 2 март 2012 г.

Брад Пит изостави 89-годишната си баба

Семейството на Брад Пит не спирало да го умолява да посети 89-годишната си баба, с която не са се виждали от повече от 4 години.

Според източници, близки до семейство Пит, докато актьорът и половинката му Анджелина Джоли си живеят живота, баба Бети прекарвала дните си в старчески дом, заобиколена от техни снимки и такива на правнучетата си.

"Бети мечтае да дойде денят, в който ще види отново Брад и дечицата. Той страшно много й липсва, но нито й пише, нито й се обажда. Явно не държи да поддържа връзка с нея. Сигурна съм, че е зает, но може да отделя по няколко минутки на седмица, за да й звънне по телефона. Преди всеки месец й пращаше цветя и й се обаждаше, а сега - нищо", разкрила сестрата на Бети - Мери Ан.

"Брад има голямо семейство и е нормално да бъде ангажиран, изобщо не го съдя. Знам, че за него децата му са на първо място и така трябва да бъде, но не е правилно да пренебрегва останалите си роднини заради това", смята още пралелята на Брад Пит.

Етикети: Актьор, Дете, Семейство
Още за: Брад Пит

Коментари (0)напишете коментарНовини за Брад Пит Интервюта с Брад Пит
Фенклуб на Брад Пит Кой кой е?

Още по темата Статии Семейно щастие за Бранджелина Хаос цари в живота на Бранджелина Звездна FITNESS мания Ще зареже ли Брад Анджелина? Кой Кой е? Брад Пит Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар