четвъртък, 1 март 2012 г.

Ние ще имат ли ви някога достойни български Левски, Ботев и zroždenci за ″ на v други САЩ?

Тази седмица, Андрей Арнаудов, Елена Tihomirova и Baharov на захари:

Андрей Арнаудов-продуцент, представящ и телевизия: отделно от Dostojnite хора трябва да бъде достоен, трябва да има някои стойност. Време! (A текущото време не е подходящ за тази цел. Трябва да е някъде между нас само, за да намерите тези хора.

Елена Tihomirova – "Мис България": достойни хората, отговарят на всеки ден. Това са хора, които са независими от политическите пристрастия, засягат, митове и легенди. Хората, които имат високо очакванията към някой друг, но сам на себе си. За съжаление има и някои други "български герои", която е režisirat от piari и журналисти. Хора без самоличност. Аз съм гледам за двата народа на dostojnite в ежедневния живот, търсене на извънредни хора с големи "Купи". Никой не очаква вече герои на българската да умре за тя е достатъчно свойства като честност, духовност и доблест. Само по този начин ще има бъдеще и създаване на примери за гордост.

Захарий Baharov-актьор: Аз мисля, че по всяко време ражда герои. Сега имаме нужда икономисти, надявам се, че ние dotrâbvat борци за свобода.

Коментари (0) Напиши коментар

Няма коментари:

Публикуване на коментар