четвъртък, 1 март 2012 г.

Има ли Алиша да празнуват си рожден ден с Ники?

Bliasak. BG знаят, че Народната певица Алиша ще празнуваме си рожден ден със семейството окръжност. Ако вашият любим един Ники Уилсън ще бъде част от честването на изпълнението на "Ара" не е още изчистване.

Причината е, че тя е в момента вратар на "Tvente" заедно с граждани в Унгария, където те ще играят контрол съвпада с локалната група. Ако Ники ще постигнат най-малко деня и връща София, или директни полети до Холандия, където той живее и обучени, тя остава тайна.

Въпреки това Ник и Алиша със сигурност ще да намери начин да празнуват празника правилно. досега обаче, Уилсън не е podskazal с какъв подарък ще бъде предпочитана.

Наскоро Алиша обясни, че един от най-romaničnite и най-паметните подаръци, който никога не се вижда, се яде в замъка. Стаята е прекрасна, само този човек не е разкрито и пианист. Най-скъпите дар, обаче, е minalogodišniât, който има podnes ″ l j Валери j син ръчно изработени в детска мартеница.

Tags: двойка, жена, човек, актриса, рожден ден
Повече за: Алиша, Ники Уилсън

Коментари (0) напишете komentarNovini за Ники Уилсън интервюта с Ники Уилсън

Други членове на Алиша Златка в танци звезди звезди с биберони и Алиша Златка Ан око за око, зъб за зъб, живота ми извън България, кой кой е? Интервю с Алиша Алиша: Аз съм щастлива! Nicoletta Лозанова:

Няма коментари:

Публикуване на коментар