четвъртък, 5 април 2012 г.

Елена Петрова и Диляна Попова - приятелки

Познати на звездното семейство Бекъм твърдят, че не Дейвид, а Виктория била тази, която управлявала семейните финанси и нищо не се купувало без нейното съгласие и одобрение, което често ставало причина за скандали. 

Модната дизайнерка не позволила на половинката си да купи на търг задната врата на жълтата кола с три гуми от класическата английска комедия "Само глупаци и коне". Дейвид много искал да се сдобие с въпросната част и да я окачи на една от стените в семейната й къща в Лос Анджелис, но Виктория казала твърдо "Не".

"Вики се ужаси от идеята, защото не смята, че една задна врата на кола ще подхожда на стилния й дом, в който всяка вещ е подбирана така, че да си отива с останалите. Дейвид е голям фен на комедията - постоянно я гледа със синовете си, и сега е съкрушен от отказа на жена си да купят вратата като сувенир", издал познат на семейство Бекъм.

Етикети: Двойка, Отношения, Пари, Семейство
Още за: Виктория Бекъм, Дейвид Бекъм

Коментари (0)напишете коментарНовини за Дейвид Бекъм Интервюта с Дейвид Бекъм
Фенклуб на Дейвид Бекъм Кой кой е?

Още по темата Статии Виктория Бекъм пръска пари за пиене Виктория Бекъм се отдава на кариерата Шапка невидимка Дейвид Бекъм става писател Кой Кой е? Дейвид Бекъм Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар