понеделник, 9 април 2012 г.

Аштън k на Zarâzal ″ ″ tč r Риана

Връзка Аштън K ″ ″ tč r Риана не продължава дълго съгласно последните клюки, те са били разделени след изказванията на barbadoskata перла в посока на бившия гадже Крис Браун. Певец, казва в интервю, че какво с рапър и регистрацията не се дължи на обяснения защо дори и да поддържат връзка с него.

"Аз просто прочели интервюто с Риана, Аштън се срещна с това и казва, че той може да не продължи с нея, защото се е смятало, не. Той подозира, че през последните два месеца, докато той е с него, тя изправя и Крис Браун и е škala с "kr ″, издадена на човешката среда на актьор.

"Истината е, че отношенията на Аштън и Риана не е обикновено сериозни, само две spâha заедно, но дори и в тази ситуация, K ″ ″ tč r не е човек да бъде позволено да поставите рога. Са много горди, както и много unizen усещане, от pkata на Риана пост ″, "добавя източника.

Tags: Ex/a, връзка, приятел, изневяра
Повече за: Аштън K ″ ″ tč r, Риана

Коментари (0) напишете komentarNovini за Аштън K ″ ″ tč r интервюта с Аштън K ″ ″ tč r
Основаването на Аштън K ″ ″ tč r, кой кой е?

Други статии с една нова любов Риана? Звезда писа Аштън K ″ ″ tč r-общо развиват страсти, Enduring личност между Джъстин Тимбърлейк и кой кой е Риана? Аштън Къчър нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар