четвъртък, 5 април 2012 г.

Джена ще посрещне Великден в Америка

Футболната звезда и играч на "Манчестър Юнайтед" Димитър Бербатов се оказа върл фен на рок динозаврите от Rolling Stones. В личната си колекция той притежава китара, подписана от легендарните музиканти.

Снимка с китарата Митко качи в официалния си профил в социалната мрежа и стотици негови фенове го поздравиха за добрия му музикален вкус. Сред коментарите имаше и много поздрави за българския футболист, както и призиви да продължава да играе, защото всички негови почитатели у нас го подкрепят.

Един от феновете на Димитър Бербатов дори му написа: "Виждаш ли как Стен ни обединява? Подкрепата за теб е не по-малка! Оправдай, я, Митко! Както си го правил до сега, просто продължи!".

Самият Бербатов също изрази подкрепата си към болния от левкемия капитан на "Астън Вила" Стилиян Петров: "Нека всички се молим и вярваме, че Стилиян Петров, един от най добрите футболисти, които България е раждала, един от моите най добри и близки приятели, ще спечели тази битка....Дръж се Бат Стел...".

Етикети: Група, Мъж
Още за: Димитър Бербатов

Коментари (3)напишете коментарНовини за Димитър Бербатов Интервюта с Димитър Бербатов
Фенклуб на Димитър Бербатов Кой кой е?

Още по темата Статии Митко Бербатов повежда в конкурса "Мъж на годината" Кой ще бъде мъж на годината? Пламен Константинов стана

Няма коментари:

Публикуване на коментар