понеделник, 9 април 2012 г.

Новата жертва на Линдзи Лоън - Робърт Патинсън

Линдзи Лоън едва дочака съдът да отмени пробацията й, за да се завърне към предишния си начин на живот - безкрайните купони. Този път обаче актрисата явно не иска да се забавлява сама - тя била забелязана в нощен клуб в Лос Анджелис в компанията на колегата си Робърт Патинсън.

Робърт бил забелязан да си тръгва от клуба само няколко минути след Линдзи Лоън. Папараците пред заведението отбелязват, че актрисата била облечена изключително провокативно и след като излязла от бара, се качила в лъскав джип заедно с още няколко нейни дружки и отпрашили към друго парти. Патинсън пък се отправил към хотела си соло.

Това не е първият път, в който Линдзи е забелязана да купонясва, след като преди няколко дни съдът отмени изпитателния срок, който й беше наложен, след като през 2007-ма беше хваната да шофира пияна. Още същата вечер след заседанието актрисата организира парти, за да отпразнува свободата си. 

Етикети: Актриса, Актьор, Звезда, Купон, Парти
Още за: Линдзи Лоън, Робърт Патинсън

Коментари (0)напишете коментарНовини за Линдзи Лоън Интервюта с Линдзи Лоън
Фенклуб на Линдзи Лоън Кой кой е?

Още по темата Статии Приятелката на Линдзи Лоън ускорява сватбата Линдзи Лоън гневна на баща си Плажна изненада за Линдзи Лоън Благословия за Линдзи Лоън Кой Кой е? Линдзи Лоън Робърт Патинсън Нагоре

Няма коментари:

Публикуване на коментар