понеделник, 9 април 2012 г.

Линдзи, izd ″ ни, съдия за нападение в Бари

Княгиня Катерин подготвени специален изненада за рождения ден на принц 30 Гулиелмо-портрет на жена си. "Всъщност има egocentrično от страна на Кейт да даряват изображение с дисплея-това е първият портрет на член на кралското семейство и се оценява на повече от 25 000 лири", издаден известната.

"Картината вече е завършена, tnâvaše на ″ upl херцогиня времето си, докато Вилхелм е за съставяне, с pozirane за художника кралски Ники Филипс. Посещение на тайната четири пъти в си музикално студио в Лондон. Velikodušno принц Чарлз поема всички разходи, включени в създаването на katrinata, също и заплащането на цената, "добавя източник.

Художникът не е посочил че специализирани портрет на Екатерина е един от най-големите предизвикателства, които кой е в своята кариера, защото думите му са "изключително красива". "Хубавите хора винаги са много трудно да чертаете, защото хората са обикновено симетрични, която много тъжно много действително pretvorâva платното", обясни Ник Филипс.

Tags: мачове, подаръци, рожден ден
Повече за: Кейт улица парк, Принц Уилям

Коментари (0) напишете komentarNovini за принц Вилхелм интервюта с Принц Уилям

Други членове Уилям да отложи Сватбен розово: Уилям е ината задника Джуд Лоу: Аз обичам тази Робърт Downey, на Калифорния Джуниър Принц Уилям приятелката otrâza кралица на

Няма коментари:

Публикуване на коментар